Apokalipszis világ

Költözések

Kilgore kutyái és a a herceg emberei közti konfliktus fokozódott a telepen történt lövöldözés óta. Az egyik bosszú hadjáratban elesett Brace Win az északi terület ura is.
Testőre Damson aki korábban a telepen dolgozott így munka nélkül maradt. Jobb híján visszatért Barbecuehoz. A városon átkelve a növekvő káosz jelei látszottak. A terjedő kór miatt alig rejtett szexuális aktusok sőt orgiák voltak megfigyelhetőek. Egyesek a nők nyílt megerőszakolásától sem riadtak vissza.
Közben Barbecuenak a bárkásokhoz pártoló munkások és a gyógyszer okozta depresszió kettős hatásával kellett megküzdenie. Minden törekvése és szónoklata ellenére a termelés akadozik, az emberek éheznek és a morál a padló alatt van.
A megérkező Damsonnak sem tudott semmi biztatót mondani munka tekintetében, de egy szobát azért tudott adni. Másnap Damson ellátogatott a bárkásokhoz, és Bright is vele tartott, mert egy látomásában megjelent Tao. Damson ajánlatai testőrködésre vagy bérgyilkosságra hideg elutasítás kaptak Mimi részéről. Bright azonban sok mindent megtudott egy korábbi gyári munkástól Crimsontól és egy újabb látomásból. A bárkások közt a terjedő kór miatt nem túl jó a hangulat. A pozitív hatás mellett náluk is sok problémát okoz a felfokozott szexuális vágy. Bright felajánlotta Miminek, hogy megpróbál közvetíteni Barbecue felé a gyógyszer biztosítása érdekében. Megtudta azt is, hogy Tao nem ide, hanem a városba költözött, ahol saját szektát alapított.

Comments

peterfy peterfy

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.