Apokalipszis világ

Kilgore kutyái leszünk mind?

Két alkalom összefoglalása

Waterst és pár túlélő társát Kilgore kutyái tartották fogva, ezért Barbecue megpróbált tárgyalni a szabadonengedésükről. A fogoly Inch-el személyesen ment el tárgyalni.
Közben Waters magához tért, és elkezdte próbálgatni a lehetőségeket. A cellája ablakából egyszer felfigyelt Gripre Wisher emberére az udvaron. Sikeresen felhívta magára a figyelmet, mikor rájött, hogy ez nem biztos, hogy jó ötlet volt, ezért gyorsan visszahúzódott.
Barbecue valamivel később befutott, és Kilgore ezredes fogadta. Barbecue kifejtette barátságos szándékát, és megpróbált megegyezni. Kilgore azt ajánlotta, hogy a dokiért visszaadja foglyokat, de ebbe Barbecue nem ment bele. Aztán Kilgore félbeszakítva a megbeszélést távozott, és Barbecue órákra egyedül maradt.
A telephelyen így nem volt ott, amikor Wisher emberei Butch vezetésével megpróbálták elrabolni Nee Docot. A leütött dokit egy zsákban próbálták kicsempészni, de a telepen résen voltek. Bright beindította és elvitte egyik kocsijukat, majd a meglepett fegyvereseket Lars Hammer emberei vették körbe. Mindkét részről fenyegetések hangzottak el, majd Lars tüzet vezényelt, és a túlerő gyorsan visszaszorította a klinika épületébe Wisher embereit. Ekkor végül hajlandóak voltak a szabad elvanulásért cserébe átadni foglyukat.
A tárgyalóasztalhoz visszatérő Kilgore valahogy tudhatott az emberrablás kudarcáról, mert elég dühös volt, és jóval inkább hajlott a megegyezésre, mint korábban. Ekkor Barbecue bevetette csáberejét is, és végül egy jó kefélés keretében megegyeztek egymással. Kilgora azt kérte, hogy ő kapja meg az orvosságot, ne a város, és cserébe védelmet ajánlott a telepnek.

Miután sikeresen visszaértek a telepre, Waters és Barbecue a következő lépéseken kezdtek el vitatkozni. Waters be akarta mártani Wishert a hercegnél a Kligorral folytatott kapcsolata miatt, de végül Barbecue meggyőzte, hogy nem csináljanak semmit. Mikor Bar megjelent puhatolózni (látszólag semmit nem tudott a doki rablásról), neki sem árultak el semmit, sőt végül gyógyszert sem adtak, azzal a kifogással, hogy még gyártásban van.
Közben Brightnak látomása volt, amiben az egyik őrtoronyban állva egy nagy sárga homokvihar szétszaggatja. Később a városban is hasonló látomást látott, és a környezetében lévő emberek is vele pusztultak a viharban.
Barbecue aznap üzenetet küldött Wishernek, amiben finoman tudatta, hogy a történtek ellenére kész megbeszélni a dolgokat. Az üzenetet egy szimpla gyári munkás adta át, aki később elmondta, hogy Wisher meglehetősen maga alatt volt, és egy nagy szeszes üveg is volt az asztalán. A küldöncöt Bright is elkísérte, aki kissé körülnézet a városban. Azt tapasztalata, hogy a közbiztonság gyorsan romlik, a szex kór erőszakot hoz elő sokakból, és Tao szektája egyre terjeszkedik. Később megnyitotta az elméjét, és a taoisták körül fényaurát látott.
Másnap Waters meglátogatta a telepen Grip Wsiher embere. Őszintén feltárta, hogy a Kilgorral való kapcsolat kiderülése Wisher bukását jelentené. Elmondta, hogy szerintük Kilgoret kezében tartja a gyógyszer alapanyag beszerzés kulcsát, ezért akartak vele megegyezni. Kilgore viszont át akarja venni a város vezetését, ami a jelenlegi vezetés képességeit ismerve nem is rossz ötlet. Ha ők belülről támogatnák a puccsot, akkor az gyors és fájdalommentes lehet. Végül megegyeztek, hogy megpróbálják Kilgore segítségével tovább folytatni a gyógyszergyártást, és Kilgoreon keresztül eljuttatni a gyógyszert a városba.

Comments

peterfy peterfy

I'm sorry, but we no longer support this web browser. Please upgrade your browser or install Chrome or Firefox to enjoy the full functionality of this site.